Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. – Κ.Τ.Π. Μ.Α.Ε.

ΕΡΓΑ

«Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης για τη διαχείριση και παρακολούθηση υλοποίησης των Δράσεων 1, 2 & 3» της Πράξης «Sub.4.9 Ενίσχυση Ψηφιακού Μετασχηματισμού Επιχειρήσεων Πολιτιστικού και Δημιουργικού Κλάδου»

KTP ERGA HEADER 1
ktp photo 11
ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού
ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
310.000,00 € (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.)
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
8 Απριλίου 2024
Πηγη Χρηματοδοτησης
ΚΤΠ Ελλάδα 2.0 banner
ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΕΛΛΑΔΑ 2.0»
Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)
Ποιο είναι το αντικείμενο του έργου;

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η παροχή υπηρεσιών Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης (ΣΤΥ) της ΚτΠ ΜΑΕ για την παρακολούθηση, τον συντονισμό και διαχείριση των Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων της Πράξης «Sub.4.9 Ενίσχυση Ψηφιακού Μετασχηματισμού Επιχειρήσεων Πολιτιστικού και Δημιουργικού Κλάδου», και σε συνέχεια των σχετικών Προσκλήσεων που θα δημοσιευθούν. Οι δράσεις αυτές είναι οι εξής:

  1. Χρηματοδότηση επιχειρήσεων για την ενίσχυση ψηφιακού μετασχηματισμού Επιχειρήσεων Πολιτιστικού και Δημιουργικού Κλάδου
  2. Χρηματοδότηση επιχειρήσεων για την ενίσχυση ψηφιακού μετασχηματισμού των Εκδοτικών Επιχειρήσεων
  3. Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων για την ενίσχυση του παραγωγικού εξοπλισμού και ψηφιακού μετασχηματισμού των Χειροτεχνικών Επιχειρήσεων. O Σύμβουλος, στο πλαίσιο της υποστήριξης για την παρακολούθηση της υλοποίησης και τη διαχείριση των παραπάνω δράσεων, θα παράσχει ενδεικτικά τις κάτωθι υπηρεσίες:

1) Υποστήριξη για τον συντονισμό των ενεργειών δημοσιότητας των ανωτέρω Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων.

2) Υποστήριξη των στελεχών της ΚτΠ MAE για την υποδοχή αιτήσεων δικαιούχων: α) Γενική Διοικητική Υποστήριξη Αξιολόγησης. β) Υποστήριξη του Φορέα και της Επιτροπής Αξιολόγησης. γ) Υπηρεσίες υποστήριξης της Επιτροπής Ενστάσεων στη διαχείριση αιτήσεων επανεξέτασης δικαιούχων των Δράσεων. δ) Ενέργειες Πληροφόρησης και Επικοινωνίας – helpdesk (δημιουργία γραφείου υποστήριξης).

3) Υποστήριξη στην καταχώρηση όλων των απαιτούμενων στοιχείων στο ΠΣΚΕ/ΟΠΣ, ανά στάδιο της διαδικασίας εκτέλεσης των έργων, έως την ολοκλήρωσή τους: α) Υποστήριξη στη συμπλήρωση των αποτελεσμάτων/ στοιχείων του ελέγχου στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων ΠΣΚΕ/ΟΠΣ σε όλα τα στάδια εξέλιξης των

Ημερολόγιο Καταληκτικών Ημερομηνιών
Πρόσφατα Έργα
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER



Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας χορηγείτε με την παρούσα φόρμα μόνο για το σκοπό της αποστολής ενημερώσεων αναφορικά με τα εταιρικά νέα και τις εκδηλώσεις που υλοποιεί η ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή από τον κατάλογο παραληπτών του Newsletter της ΚτΠ Μ.Α.Ε., μέσω της επιλογής «απεγγραφή/unsubscribe» που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter@ktpae.gr Τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που έλαβε χώρα πριν την ανάκληση.