Search
Search
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

Νέα και Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση

Είμαστε σε διαδικασία μετάπτωσης από το υφιστάμενο δικτυακό τόπο στον καινούργιο.  Για το πλήρες αρχείο αναρτήσεων της ΚτΠ ΑΕ παρακαλώ ανατρέξετε στον παλιό ιστότοπο

Κατάλογος Άρθρων

Υπεγράφη η Προγραμματική Συμφωνία για το έργο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του ΟΑΣΘ

Υπεγράφη η Προγραμματική Συμφωνία για το έργο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του ΟΑΣΘ

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, υπεγράφη η Προγραμματική Συμφωνία μεταξύ του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε., με βάση την οποία ξεκινά η υλοποίηση του έργου Ψηφιακού Μετασχηματισμού του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Το έργο σχεδιάστηκε από τον ΟΑΣΘ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και χρηματοδοτείται από αυτό. Ενώ φορέας άσκησης πολιτικής είναι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και φορέας υλοποίησης η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.

Την Προγραμματική Συμφωνία, προϋπολογισμού 40.000.000 ευρώ, υπέγραψαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚτΠ Α.Ε. κ. Δημήτρης Νικητόπουλος, ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ κ. Στέλιος Παππάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Σάββας Παναγιωτίδης.

Σκοπός του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός, Τηλεματική και Ενιαίο Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου ΟΑΣΘ», είναι η παροχή προστιθέμενης αξίας υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, που θα διευκολύνει τις μετακινήσεις χιλιάδων κατοίκων και θα απλοποιήσει την καθημερινότητα της πόλης.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του ΟΑΣΘ, θα πραγματοποιηθεί ριζικός ψηφιακός μετασχηματισμός του, με προμήθεια Ολοκληρωμένων και Σύγχρονων Πληροφοριακών Συστημάτων που θα διαλειτουργούν και θα λύνουν σημαντικές επιχειρησιακές ανάγκες του Οργανισμού.

Μέσα από ένα ενιαίο ψηφιακό περιβάλλον ο Οργανισμός θα είναι σε θέση να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα οργάνωσης και λειτουργίας, ενώ όλες οι εφαρμογές θα συνδυαστούν και με τον κατάλληλο εξοπλισμό για συνολική βέλτιστη λειτουργία.

Στο έργο περιλαμβάνεται:

✓ Προμήθεια και εγκατάσταση εφαρμογών ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων, ERP, βελτιστοποίησης δρομολογίων και υπηρεσιών, διαχείρισης καυσίμων, επιχειρηματικής ευφυΐας, διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού και μισθοδοσίας.

✓ Προμήθεια και εγκατάσταση νέου ολοκληρωμένου σύγχρονου συστήματος τηλεματικής με λειτουργικότητες ενημέρωσης επιβατών.

✓ Προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου σύγχρονου Ενιαίου Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου.

 

 

Previous Article Νέα εταιρική ταυτότητα της ΚτΠ Α.Ε.
Next Article Έγκριση του έργου «Δίκτυο Δημόσιου Τομέα “ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ”» από τους Jaspers (EE)
Print
607

x

Αναζήτηση

«Ιούλιος 2019»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
24252627282930
123

"Ψηφιακός Μετασχηματισμός Τηλεματική και Ενιαίο Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΟΣΕΘ)": Ανακοίνωση Μετάθεσης, Συμπλήρωσης και Παροχής Διευκρινίσεων της υπ’ αριθμ. 6832/4-6-2019 διακήρυξης

Παράταση και τροποποίση της υπ' αριθμ. 6832/4-6-2019 διακήρυξης του Ηλεκτρονικού Διεθνούς Ανοικτού Άνω των Ορίων Διαγωνισμού για το έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Τηλεματική και Ενιαίο Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΟΣΕΘ)» κατά έξι (6) εργάσιμες ημέρες της καταληκτικής ημερομηνλιες υποβολής προσφορών και πιο συγκεκριμένα από τις 04 Ιουλίου 2019 που ισχύει σήμερα στις 12 Ιουλίου 2019 & ώρα 17.00.

Read more
45
45

Υπογραφή συμβάσεων έργου “ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ”

Σε μια εκδήλωση που οργανώθηκε από την Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ, υπογράφηκαν την Πέμπτη 04/07/2019, οι συμβάσεις του έργου “ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ” από τους αναδόχους των έργων και την ΚτΠ ΑΕ. Η υπογραφή των συμβάσεων του «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ» σηματοδοτεί την εκκίνηση της από καιρό αναμενόμενης υλοποίησης του έργου.

Στο προηγούμενο διάστημα, η Κοινωνία της Πληροφορίας, ως Φορέας Υλοποίησης του έργου «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ», ολοκλήρωσε επιτυχώς όλες τις διοικητικές ενέργειες που απαιτούνταν για τη συμβασιοποίηση του έργου «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ». Έτσι, μεταξύ άλλων:

Read more
67
8910
46

Δοκιμές συστήματος Συναγερμών Πολιτών (112ΣΥΣΠ) με live εκπομπές της υπηρεσίας Cell Broadcast

Στο πλαίσιο των δοκιμών του συστήματος Συναγερμών Πολιτών (112ΣΥΣΠ) του έργου, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12/7 στo διάστημα 13:00-14:00, live εκπομπές της υπηρεσίας Cell Broadcast στις περιοχές που περικλείουν τα δύο κέντρα 112 ήτοι σε περιοχές με κέντρο:

-το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, Ριζαρείου 1 Χαλάνδρι

- το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην Λ. Κατεχάκη

Οι εκπομπές θα ληφθούν από όσες κινητές συσκευές βρίσκονται εντός της περιοχής και υποστηρίζουν την υπηρεσία εκπομπής κυψέλης (Cell Broadcast) ή/και έχουν γίνει ρυθμίσεις ώστε να είναι ενεργοποιημένη.

Τα μηνύματα θα είναι της μορφής «Δοκιμαστική εκπομπή μηνύματος κυψέλης No x».

Read more
11121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Υπουργείο Διοικητικής
Ανασυγκρότησης

 
Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Υπουργείο Ψηφιακής
Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών 
και Ενημέρωσης
Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε με την εταιρεία:

Copyright ΚτΠ ΑΕ 2019 Terms Of Use Privacy Statement
Back To Top