Search
Search
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Νέα και Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση

Είμαστε σε διαδικασία μετάπτωσης από το υφιστάμενο δικτυακό τόπο στον καινούργιο.  Για το πλήρες αρχείο αναρτήσεων της ΚτΠ ΑΕ παρακαλώ ανατρέξετε στον παλιό ιστότοπο

Κατάλογος Άρθρων

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση των γραφείων της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε.
/ Categories: Προσκλήσεις

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση των γραφείων της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε.

Η Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ, με διακριτικό τίτλο ΚτΠ Α.Ε που εδρεύει στην οδό Χανδρή 3, στο Μοσχάτο, τ.κ 18346, ενδιαφέρεται για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση των υπηρεσιών της, σύμφωνα με τις παρακάτω απαιτήσεις:

Α. ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Προκειμένου να καλύψει τις στεγαστικές της ανάγκες, η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε, αναζητεί ακίνητο με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά :

 • Γραφειακοί χώροι καθαρής επιφάνειας μεταξύ 2.200 m² έως 2.800 m².
 • Αποθηκευτικοί χώροι επιφάνειας περίπου 500 m²
 • Χώροι στάθμευσης 30-60 οχημάτων.

Θέση προσφερόμενου ακινήτου

Το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Αθηνών και σε ακτίνα το πολύ ενός χιλιομέτρου από σταθμό μέσων μαζικής μεταφοράς σταθερής τροχιάς (ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ).

Γενικά χαρακτηριστικά ακινήτου

Να είναι ετοιμοπαράδοτο και να ικανοποιεί τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα Πολεοδομική και Κτιριοδομική Νομοθεσία καθώς και από τις ισχύουσες Υγειονομικές Διατάξεις για τη χρήση που τα προορίζει η Εταιρεία (κτίρια γραφείων - καταστημάτων).

 • Να είναι κατά προτίμηση αυτοτελές και σε καλή κατάσταση.
 • Να διαθέτει κατά προτίμηση αυτόνομο σύστημα κλιματισμού - θέρμανσης, πυρασφάλεια, καθώς και τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για την λειτουργία τους.
 • Να διαθέτει ψευδοπάτωμα και ψευδοροφή
 • Να διαθέτει δομημένη καλωδίωση τουλάχιστον κατηγορίας cat5e
 • Να διαθέτει χώρο για την εγκατάστασή ηλεκτρογεννήτριας και UPS αν δεν υπάρχουν αντίστοιχες υποδομές.
 • Να διαθέτει ανελκυστήρες κοινού (εφόσον υπάρχουν όροφοι)
 •  Να διαθέτει Συναγερμό ή υποδομή για εγκατάσταση Συναγερμού
 • Να διαθέτει έξοδο/ους κινδύνου.
 • Να διαθέτει κατάλληλη είσοδο για εύκολη πρόσβαση σε άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ)

Β. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

Δώδεκα (12) έτη

Γ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δήλωσης ενδιαφέροντος: Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται αποκλειστικά με την υποβολή του υποδείγματος Έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος (επισυνάπτεται) και των συνημμένων εγγράφων που αποτυπώνονται σε αυτό σε σφραγισμένο φάκελο. Η υποβολή του φακέλου δήλωσης ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει είτε αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά /courier στη διεύθυνση: «Χανδρή 3, 18346 Μοσχάτο».

Δ. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

 • Η παρούσα Πρόσκληση δεν είναι δεσμευτική για την ΚτΠ Α.Ε η οποία ουδεμία υποχρέωση έχει απέναντι στους ενδιαφερόμενους που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους
 • Από την παρούσα Πρόσκληση δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν αξιώσεις αποζημίωσης εκ μέρους των συμμετεχόντων που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους
 • Τα στοιχεία των δηλώσεων ενδιαφέροντος θα χρησιμοποιηθούν από την ΚτΠ Α.Ε. αποκλειστικά για τον σκοπό της Πρόσκλησης και δεν θα δημοσιοποιηθούν.
 • Η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύει τους ενδιαφερόμενους
 • Η ΚτΠ ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίσει ελεύθερα και κατά την απόλυτη κρίση του την παράταση ή την αναστολή της προθεσμίας υποβολής των προσφορών, την επανάληψη ή τη ματαίωση της διαδικασίας αυτής και την πρόκριση οποιουδήποτε από τα ακίνητα που θα προσφερθούν. Επίσης ενδέχεται να ζητήσει την εσωτερική αναμόρφωση και προσαρμογή του ακινήτου που θα επιλέξει με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των υπηρεσιακών της αναγκών.
 • Δυνατότητα αυτοψίας από στελέχη της ΚτΠ Α.Ε. κατόπιν συνεννόησης.
 • Μεσιτικά γραφεία δεν αποκλείονται. Η ΚτΠ ΑΕ δεν καταβάλλει μεσιτική προμήθεια.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος

Δημήτριος Νικητόπουλος

Previous Article Υπεγράφη η Προγραμματική Συμφωνία για το έργο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του ΟΑΣΘ
Next Article Έγκριση του έργου «Δίκτυο Δημόσιου Τομέα “ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ”» από τους Jaspers (EE)
Print
502

Documents to download

 • 22005(.pdf, 520,48 KB) - 49 download(s)

x

Αναζήτηση

«Μάρτιος 2019»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
25262728123
45678910
1112
33

Διευκρινίσεις Διακήρυξης Διαγωνισμού Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Γεωργικού Τομέα

Παροχή συμπληρωματικών πληροφοριών και διευκρινίσεων επί των όρων της διακήρυξης του Ανοικτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού του Έργου Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Γεωργικού Τομέα. 

Read more
131415

Μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας υποβολής Προσφορών του Διαγωνισμού για το έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Γεωργικού Τομέα»

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕ» (ΚτΠ ΑΕ), ανακοινώνει ότι έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία μετάθεσης της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας υποβολής  προσφορών της υπ’ αρ. πρωτ. 2829/13-02-2019 διακήρυξης για το έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Γεωργικού Τομέα» και θα ακολουθήσει δημοσίευση νέας σχετικής απόφασης.

Read more
1617
18

Τροποποίηση - συμπλήρωση των όρων της διακήρυξης του Ηλεκτρονικού Διεθνούς Ανοικτού Άνω των Ορίων Διαγωνισμού για το έργο: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Γεωργικού Τομέα».

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕ» (ΚτΠ Α.Ε.), ανακοινώνει  την τροποποίηση - συμπλήρωση των όρων της αρ. πρωτ. 2829/13-02-2019 διακήρυξης του Ηλεκτρονικού Διεθνούς Ανοικτού Άνω των Ορίων Διαγωνισμού για το έργο: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Γεωργικού Τομέα». Για ανάκτηση του σχετικού αρχείου πατήστε εδώ.

Read more
192021222324
25262728293031
1234567
Υπουργείο Διοικητικής
Ανασυγκρότησης

 
Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Υπουργείο Ψηφιακής
Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών 
και Ενημέρωσης
Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε με την εταιρεία:

Copyright ΚτΠ ΑΕ 2019 Terms Of Use Privacy Statement
Back To Top