Search
Search
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

Νέα και Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση

Είμαστε σε διαδικασία μετάπτωσης από το υφιστάμενο δικτυακό τόπο στον καινούργιο.  Για το πλήρες αρχείο αναρτήσεων της ΚτΠ ΑΕ παρακαλώ ανατρέξετε στον παλιό ιστότοπο

Κατάλογος Άρθρων

Νέα εταιρική ταυτότητα της ΚτΠ Α.Ε.

Η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. μετά από 17 χρόνια λειτουργίας ανανεώνει την εικόνα της υιοθετώντας μια νέα, σύγχρονη και δυναμική εταιρική ταυτότητα.

Η νέα εταιρική ταυτότητα ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά της εταιρίας: ψηφιακή διάσταση, τεχνογνωσία, εξωστρέφεια και καινοτομία.

Στο επίκεντρο της είναι το νέο λογότυπο της ΚτΠ Α.Ε. το οποίο αποτελείται από ένα ημικύκλιο που παραμένει ανοικτό στην αριστερή του πλευρά, όπου και δημιουργείται ένα digital βέλος που υποδηλώνει τη ψηφιακή στόχευση της εταιρίας.

Οι καθαρές γραμμές της γραμματοσειράς ακολουθούν τα μοντέρνα γραφιστικά πρότυπα, ενώ η αξιοποίηση του i υπηρετεί το διεθνή συμβολισμό της πληροφορίας (information).

Τα χρώματα της νέας εταιρικής ταυτότητας εκφράζουν με σύγχρονο τρόπο τις εταιρικές αρχές:

Μαύρο: Στιβαρότητα, υπευθυνότητα, σοβαρότητα. Συμβολίζει και το δημόσιο χαρακτήρα της εταιρίας.

Πορτοκαλί: Δυναμική, ανανέωση, αισιοδοξία. Συνάδει και με την ταυτότητα της στρατηγικής «δημόσιο 2020».

Στο πλαίσιο της νέας εταιρικής ταυτότητας, η ΚτΠ Α.Ε. υιοθετεί και ένα slogan που εκφράζει το ρόλο και το έργο της στη δημόσια διοίκηση και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση της χώρας:

«Στρατηγικός Συνεργάτης στη Νέα Ψηφιακή Εποχή»

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚτΠ Α.Ε. Δημήτρης Νικητόπουλος με αφορμή τη νέα εταιρική ταυτότητα δήλωσε:

«Η ανανέωση της επικοινωνιακής ταυτότητας συμβαδίζει με την εκκίνηση μιας νέας δυναμικής περιόδου για την εταιρεία, με την ανάληψη της ευθύνης υλοποίησης σημαντικού μέρους της εθνικής ψηφιακής στρατηγικής της χώρας. Η ΚτΠ Α.Ε. αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει την υλοποίηση εμβληματικών έργων για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την εξυπηρέτηση του πολίτη. Προχωράμε άμεσα το απαιτητικό έργο της εταιρίας, προσηλωμένοι στις αξίες μας που εδράζονται στο τρίπτυχο ποιότητα, αξιοπιστία και διαφάνεια.» 

Η νέα εταιρική ταυτότητα της ΚτΠ Α.Ε. θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο περίπτερο των Υπουργείων Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Ψηφιακής Πολιτικής στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου η εταιρία θα διαθέτει desk για την προβολή του έργου της με ενημερωτικά έντυπα και εταιρικό video.

Previous Article Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ανάθεση του υποέργου 3 : «Υπηρεσίες συμβούλου–εμπειρογνώμονα για το Έργο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ»
Next Article Υπεγράφη η Προγραμματική Συμφωνία για το έργο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του ΟΑΣΘ
Print
696

Documents to download

x

Αναζήτηση

«Απρίλιος 2019»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
25262728293031
12
36

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση των γραφείων της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε.

Η Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ, με διακριτικό τίτλο ΚτΠ Α.Ε που εδρεύει στην οδό Χανδρή 3, στο Μοσχάτο, τ.κ 18346, ενδιαφέρεται για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση των υπηρεσιών της.

Read more
34567
8
37

Έγκριση χρηματοδότησης του έργου «Δίκτυο Δημόσιου Τομέα “ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ”» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Εγκρίθηκε πρόσφατα η συγχρηματοδότηση του έργου «Δίκτυο Δημόσιου Τομέα “ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ”» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σε εκδήλωση που διενεργήθηκε στις Βρυξέλλες στις 2/4/2019, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε την χρηματοδότηση 25 μεγάλων έργων υποδομών από 10 Ευρωπαϊκές χώρες-μέλη και παρέδωσε τις αποφάσεις της στους εκπροσώπους των χωρών. Μεταξύ αυτών ήταν και το έργο «Δίκτυο Δημόσιου Τομέα “ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ”», που υλοποιεί η Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ, για λογαριασμό του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Read more
91011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Υπουργείο Διοικητικής
Ανασυγκρότησης

 
Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Υπουργείο Ψηφιακής
Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών 
και Ενημέρωσης
Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε με την εταιρεία:

Copyright ΚτΠ ΑΕ 2019 Terms Of Use Privacy Statement
Back To Top